• WhatsApp Image 2022 11 09 at 10.38.37 AMBanner Web Raya Penasihat Undang2 copy 1000
  • Banner14x4Ds2 comp.act
  • Banner WebRasmi PUU copy
  • unisza1
  • unisza2

MAJLIS PELANCARAN SEKRETARIAT RAKAN SISWA (SERASI) UniSZA DAN MAJLIS BERBUKA PUASA YAYASAN DIRAJA SULTAN MIZAN (YDSM) - UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN (UniSZA)

Majlis SERASI 3Majlis SERASI 2

Satu Majlis Pelancaran Sekretariat Rakan Siswa (SERASI) UniSZA dan Majlis Berbuka Puasa YDSM-UniSZA telah diadakan di Dewan Perdana, UniSZA Kampus Gong Badak pada 16 April 2022 (Sabtu). Majlis pelancaran tersebut telah disempurnakan oleh YBhg. Dato’ Haji Mohd Fadzli bin Yusof (Ahli Lembaga Pemegang Amanah YDSM) disaksikan oleh YBhg. Prof. Dr. Fadzli bin Adam (Naib Canselor UniSZA).Tetamu kehormat serta hadirin yang terlibat turut menunaikan solat maghrib, isyak dan solat sunat terawih secara berjemaah di Dewan Al-Muktafi Billah Shah.Turut hadir bagi pihak YDSM ialah Ahli-ahli Lembaga Pemegang Amanah YDSM iaitu YBhg. Dato’ Haji Azri Sani bin Dato' Mazlan, YBhg. Dato’ Dr. Abdul Rahim bin Nik dan YBrs. Tuan Haji Azizulrahim bin Ahmad Zambri.Bagi pihak UniSZA, majlis tersebut turut dihadiri oleh YBhg. Prof. Madya Dato’ Ts. Dr. Mohd Hafiz Yusoff (Timbalan Naib Canselor HEPA), YBrs. Encik Ismail bin Musa (Pendaftar), YBrs. Encik Mohd Fuad bin Husaini (Penasihat Undang-undang), YBrs. Prof. Dr. Mohd Nordin bin Abdul Rahman (Pengarah Kampus Besut) dan YBrs. Encik Muzafar bin Mohd Din (Pengarah Pusat Komunikasi Korporat dan Pengurusan Perhubungan).

BENGKEL GOVERNAN HOSPITAL PENGAJAR UniSZA (HPUniSZA) 2022

Bengkel Governan Hospital

Pusat Pembangunan Hospital Universiti (PPHU) dengan kerjasama Pejabat Pendaftar telah menganjurkan Bengkel Governan HPUniSZA pada 15 hingga 17 Mac 2022 (Selasa - Khamis) bertempat di Duyong Marina & Resort, Terengganu. Bengkel ini bertujuan untuk membincang, merangka dan memuktamadkan struktur tadbir urus pengurusan HPUniSZA.   

More Articles ...

Facebook

Maklumbalas / Pertanyaan

Maklumbalas dari pihak anda akan direkodkan oleh pihak kami bagi tujuan perkhidmatan dan pemerhatian. Terima kasih atas kerjasama anda.

Pengunjung

140601
Hari Ini
Semalam
Minggu Ini
Bulan Ini
Semua Hari
91
101
317
2695
140601